Kunstaas kopen – Hengelsportzaak Online

Wilt u kunstaas kopen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Hengelsportzaak Online verkoopt pluggen, jerkbaits, shads, spinners.
Klik hierboven in het menu om alle producten te bekijken.

Kunstaas kopen?

kunstaas-kopen-screamin-baby-triple-devil-swimbait-hooksIedere roofvis heeft zijn eigen voorkeuren voor kunstaas. Het is goed om te bedenken op wat voor soort roofvis u wilt gaan vissen voordat u kunstaas gaat kopen.
Snoek en meerval vangen vissers vaak met wat grotere pluggen zoals; jerkbaits, spinners, crankbaits, en shads. Voor het vissen op snoekbaars mag het kunstaas iets kleiner zijn, maar deze moet wel tegen de bodem kunnen worden binnengevist. Men gebruikt vaak voor het vissen op Baars wat kleinere shads, twisters en spinners. Hier kunt u bijvoorbeeld ook forel mee vangen. Roofblei kun je goed vangen met kleine pluggen, poppers en spinners.

Wij geven u graag advies! Neem contact met ons op!

Hieronder laten wij u graag een aantal toppers zien!

Imitatie rat
Op dit moment is de imitatie rat erg populair onder de roofvissers.
Klik hier om naar de imitatie rat te gaan.

Spro rat wit kunstaas kopen

Spro Tandem spiner 23g – Aussie Poison Frog – 16CM
Deze Tandem spinner is een topper voor het vissen op Snoek! De Tandem Spinner van Spro is een verzwaarde spinner met dubbel spinnerblad voor maximale attractie. Deze Tandem spinner is een topper voor het vissen op Snoek! Dankzij de afneembare loodkop op twee verschillende dieptes te bevissen.

Bestel nu voor € 3,95
Spro-powercatcher-tendem-spinners-aussie poison-frog


Spro BronzeEye Frog 65 Green Tree
Winnaar van de ICAST 2005 “Best New Product” in de categorie kunstaas, en nog steeds een bestseller! Deze kikker heeft de ideale maat, kleur en actie voor de oppervlaktevisserij boven dichte begroeiing of in het open water. De speciale, dynamische vorm is ontwikkeld voor extreem ver werpen. Hij ligt perfect in balans zodat hij altijd op zijn buik landt. De kleuren zijn attractief, agressief en precies goed! Natuurlijk is dit kunstaas voorzien van een vlijmscherpe, exclusieve Gamakatsu haak. Deze kikker is verkrijgbaar in maarliefst 9 verschillende kleurcombinaties, zodat de visser in staat is om zijn keuze af te stemmen op de aanwezige begroeing en prooien.

Bestel nu voor € 11,95
kunstaas kopen van Spro-BronzeEye-Frog-65-Green-Tree

Kunstaas kopen?

Wilt u ons aanbod kunstaas bekijken? Klik hier om ons productaanbod te bekijken.

 

Like ons op Facebook!