Dagje snoeken in Zaandam en Zaandijk

Dagje snoeken in Zaandam en Zaandijk

Dennis Boeren: Samen met mijn vader ben ik gaan vissen in Zaandam (en Zaandijk). We hebben een paar mooie vangsten gehad die we graag met jullie willen delen. De snoeken waren tussen de 70 en de 90 centimeter. Het was erg koud, maar dat is wel het ideale weer om snoeken te vangen. Gewoon je warmte pak aan, spullen mee en lekker een dagje gaan snoeken. We hebben een aantal mooie plekjes waar we standaard even een hengel werpen in Zaandam en in Zaandijk. Ook dit keer was het weer raak.

spro-snoek-vangen-hengelsportzaakonline

Altijd weer top met de plug van Spro! Ik had dit keer de ‘Screamin’ Baby Triple Devil 9cm Dotted Red Head‘ mee. Je ziet het hierboven in de foto!

Deze snoek heb ik gevangen in Zaandijk op dezelfde dag. Hij was 80 centimeter en heb ik gevangen in een sloot die ongeveer 40 à 50 centimeter diep was.

Het was echt een top dag! Nu is het echt de tijd om deze mooie grote jongens te vangen. Al kan ik niet wachten tot het heerlijk weer is en lekker in het zonnetje te vissen.

Heb jij mooie vangsten die je graag met Hengelsportzaak Online wilt delen? Stuur deze dan naar info@hengelsportzaakonline.nl.